مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

754
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

206
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ارتباط مصرف فست فود با حافظه کوتاه مدت در دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز

صفحات

 صفحه شروع 139 | صفحه پایان 150

چکیده

 مقدمه: مطالعات اخیر حکایت از ارتباط مصرف فست فود با ابعاد مختلف عملکرد شناختی دارد, لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط مصرف فست فود با حافظه کوتاه مدت در دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد. مواد و روش: در این مطالعه مقطعی, 182 دانشجوی مقطع کارشناسی به روش تصادفی ساده از خوابگاه های وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شیراز انتخاب شدند. اطلاعات جمعیت شناختی, تن سنجی و تکرر مصرف فست فود, سالاد, نوشابه و دوغ از افراد به دست آمد. جهت ارزیابی حافظه کوتاه مدت در دانشجویان, از هر فرد تست حافظه استاندارد وکسلر به عمل آمد. نتایج: 3/1 درصد, 4/18 درصد, 3/25 درصد و 1/55 درصد از افراد به ترتیب کمتر از یکبار, 2-1 بار, 4-3 بار, 5 بار و بیشتر در هفته فست فود مصرف کرده بودند. اگرچه مصرف فست فود در دختران نسبت به پسران و در دانشجویان سال آخر نسبت به دانشجویان سال اول بیشتر بود اما تفاوت معنادار نبود. همچنین اگرچه رابطه بین مصرف فست فود و سالاد با حافظه کوتاه مدت معنادار نبود (به ترتیب 568/0=P و 051/0=P), اما مصرف بیشتر فست فود و سالاد توسط دانشجویان با نمره کمتر حافظه در آنان همراه بود. همچنین حافظه کوتاه مدت با مصرف نوشابه ارتباط مثبت و معنادار و با مصرف دوغ رابطه معکوس و معنادار داشت (در هر دو مورد 001/0>P). بحث و نتیجه گیری: میزان مصرف فست فود در دانشجویان خوابگاهی بالاست و مصرف بیشتر فست فود با نمره کمتر حافظه کوتاه مدت در آنان مرتبط است. با توجه به اینکه جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه های دولتی, در خوابگاه ها سکونت دارند, انجام طرح های تحقیقاتی در جهت علت یابی مصرف بالای فست فود در این گروه و برنامه ریزی برای بهبود وضعیت تغذیه ای آنان در خوابگاه ها ضروری می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اکبرزاده، مرضیه، مرتضوی، سیدعماد، داوودپور، رومینا، کرمی زاده، ملیحه، و سهرابی، زهرا. (1399). بررسی ارتباط مصرف فست فود با حافظه کوتاه مدت در دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز. علوم پزشکی صدرا، 8(2 )، 139-150. SID. https://sid.ir/paper/399036/fa

    Vancouver: کپی

    اکبرزاده مرضیه، مرتضوی سیدعماد، داوودپور رومینا، کرمی زاده ملیحه، سهرابی زهرا. بررسی ارتباط مصرف فست فود با حافظه کوتاه مدت در دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز. علوم پزشکی صدرا[Internet]. 1399؛8(2 ):139-150. Available from: https://sid.ir/paper/399036/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه اکبرزاده، سیدعماد مرتضوی، رومینا داوودپور، ملیحه کرمی زاده، و زهرا سهرابی، “بررسی ارتباط مصرف فست فود با حافظه کوتاه مدت در دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه علوم پزشکی شیراز،” علوم پزشکی صدرا، vol. 8، no. 2 ، pp. 139–150، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/399036/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button