APA:
کپیپروین، آیدا، و انرجان، نویده. (1396). ارزیابی تاثیر نوع حلال استخراج کننده بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی عصاره چای سبز (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی، 7(4 (پیاپی 28) )، 71-79. SID. https://sid.ir/paper/222763/fa
Vancouver:
کپیپروین آیدا، انرجان نویده. ارزیابی تاثیر نوع حلال استخراج کننده بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی عصاره چای سبز (مقاله کوتاه). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1396؛7(4 (پیاپی 28) ):71-79. Available from: https://sid.ir/paper/222763/fa
IEEE:
کپیآیدا پروین، و نویده انرجان، “ارزیابی تاثیر نوع حلال استخراج کننده بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی عصاره چای سبز (مقاله کوتاه)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28) ، pp. 71–79، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222763/fa