APA:
کپیابراهیمی، مریم، خشایی، مریم، کیادلیری، فرزانه، و صادقی، علیرضا. (1398). ارزیابی تأثیر pH, دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی. بهداشت مواد غذایی، 9(2 (پیاپی 34) )، 71-84. SID. https://sid.ir/paper/222770/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی مریم، خشایی مریم، کیادلیری فرزانه، صادقی علیرضا. ارزیابی تأثیر pH, دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(2 (پیاپی 34) ):71-84. Available from: https://sid.ir/paper/222770/fa
IEEE:
کپیمریم ابراهیمی، مریم خشایی، فرزانه کیادلیری، و علیرضا صادقی، “ارزیابی تأثیر pH, دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34) ، pp. 71–84، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222770/fa