APA:
کپیرادمهر، بهراد، خامدا، کاوه، و رجبی خرمی، افشین. (1390). بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی موریوم و تعیین اجزای آن. بهداشت مواد غذایی، 1(2 (پیاپی 2))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/222795/fa
Vancouver:
کپیرادمهر بهراد، خامدا کاوه، رجبی خرمی افشین. بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی موریوم و تعیین اجزای آن. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(2 (پیاپی 2)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/222795/fa
IEEE:
کپیبهراد رادمهر، کاوه خامدا، و افشین رجبی خرمی، “بررسی اثر ضدمیکروبی اسانس سماق روی باکتری سالمونلاتیفی موریوم و تعیین اجزای آن،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 2 (پیاپی 2)، pp. 1–9، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222795/fa