APA:
کپیهاشمی، مجید، قیصری، حمیدرضا، و شکرفروش، سیدشهرام. (1394). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی بستنی های سین بیوتیک کم چرب یا کم شکر. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/222816/fa
Vancouver:
کپیهاشمی مجید، قیصری حمیدرضا، شکرفروش سیدشهرام. ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی بستنی های سین بیوتیک کم چرب یا کم شکر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/222816/fa
IEEE:
کپیمجید هاشمی، حمیدرضا قیصری، و سیدشهرام شکرفروش، “ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی بستنی های سین بیوتیک کم چرب یا کم شکر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 71–81، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222816/fa