APA:
کپیگلستانی، مژده، پوراحمد، رضوان، و مهدوی عادلی، حمیدرضا. (1395). اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک, خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری. علوم غذایی و تغذیه، 13(3 (پیاپی 51))، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/143329/fa
Vancouver:
کپیگلستانی مژده، پوراحمد رضوان، مهدوی عادلی حمیدرضا. اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک, خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(3 (پیاپی 51)):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/143329/fa
IEEE:
کپیمژده گلستانی، رضوان پوراحمد، و حمیدرضا مهدوی عادلی، “اثر اینولین بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک, خصوصیات فیزیکی, شیمیایی و حسی بستنی سین بیوتیک تخمیری و غیرتخمیری،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 3 (پیاپی 51)، pp. 25–32، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143329/fa