مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,537
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

709
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

چکیده

 زیرالنون مایکوتوکسینی است که به علت اثرات استروژنیک, ایمونوتوکسیژنیک, تراتوژنیک و کارسینوژنیک خطر بالقوه ا ی برای سلامت انسان دارد. این مطالعه با هدف تعیین میزان زیرالنون در انواع نان مصرفی شهرستان اصفهان انجام شد. در این مطالعه توصیفی, 60 نمونه انواع نان گندم, نان جو و نان ذرت عرضه شده در شهرستان اصفهان از پاییز 1390 تا تابستان 1391 جمع آوری و از نظر میزان آلودگی با زیرالنون با روش الایزا مورد بررسی قرار گرفتند. طبق نتایج به دست آمده, محدوده غلظت زیرالنون در نمونه ها بین 0.35 تا 48.38 میکروگرم در کیلوگرم و میانگین و انحراف معیار میزان آلودگی نمونه های نان گندم, نان جو و نان ذرت به ترتیب برابر با 3.94±6.21, 8.52±12.81 و 9.53±10.35 میکروگرم در کیلوگرم به دست آمد. سطح آلودگی هیچ یک از نمونه های آزمایش شده بیش از حداکثر مجاز تایید شده در قوانین اتحادیه اروپا برای زیرالنون در غلات نبود. با این وجود پایش پیوسته سطح آلودگی زیرالنون در غلات و به ویژه در گندم ضروری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رحیمی، ابراهیم، شاکریان، امیر، و رییسی، گلنوش. (1394). تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم, جو و ذرت در اصفهان. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/222817/fa

    Vancouver: کپی

    رحیمی ابراهیم، شاکریان امیر، رییسی گلنوش. تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم, جو و ذرت در اصفهان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/222817/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم رحیمی، امیر شاکریان، و گلنوش رییسی، “تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم, جو و ذرت در اصفهان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 53–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222817/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button