APA:
کپیرحیمی، ابراهیم، شاکریان، امیر، و رییسی، گلنوش. (1394). تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم, جو و ذرت در اصفهان. بهداشت مواد غذایی، 5(2 (پیاپی 18))، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/222817/fa
Vancouver:
کپیرحیمی ابراهیم، شاکریان امیر، رییسی گلنوش. تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم, جو و ذرت در اصفهان. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1394؛5(2 (پیاپی 18)):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/222817/fa
IEEE:
کپیابراهیم رحیمی، امیر شاکریان، و گلنوش رییسی، “تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم, جو و ذرت در اصفهان،” بهداشت مواد غذایی، vol. 5، no. 2 (پیاپی 18)، pp. 53–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222817/fa