APA:
کپییوسفی، علیرضا، سیفی هاچه سو، جواد، شیخلویی بناب، حسین، و حاتمی، مهدی. (1397). بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده. بهداشت مواد غذایی، 8(1 (پیاپی 29) )، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/222855/fa
Vancouver:
کپییوسفی علیرضا، سیفی هاچه سو جواد، شیخلویی بناب حسین، حاتمی مهدی. بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1397؛8(1 (پیاپی 29) ):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/222855/fa
IEEE:
کپیعلیرضا یوسفی، جواد سیفی هاچه سو، حسین شیخلویی بناب، و مهدی حاتمی، “بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی, شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده،” بهداشت مواد غذایی، vol. 8، no. 1 (پیاپی 29) ، pp. 11–23، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222855/fa