APA:
کپیجهانفر، شیما، بیک محمدی، مریم، و شریفان، انوشه. (1395). اثر اسانس گلپر بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم (PTCC 1058) در دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، 2(3)، 75-84. SID. https://sid.ir/paper/254868/fa
Vancouver:
کپیجهانفر شیما، بیک محمدی مریم، شریفان انوشه. اثر اسانس گلپر بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم (PTCC 1058) در دوغ پروبیوتیک. میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی[Internet]. 1395؛2(3):75-84. Available from: https://sid.ir/paper/254868/fa
IEEE:
کپیشیما جهانفر، مریم بیک محمدی، و انوشه شریفان، “اثر اسانس گلپر بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم (PTCC 1058) در دوغ پروبیوتیک،” میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی، vol. 2، no. 3، pp. 75–84، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/254868/fa