APA:
کپیمرادی، مسعود، شرفی، کیومرث، دلانگیزان، سهراب، و جمشیدپور، ستار. (1392). ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه گیری نیترات فرآورده های گوشتی. بهداشت مواد غذایی، 3(4 (پیاپی 12))، 63-71. SID. https://sid.ir/paper/222896/fa
Vancouver:
کپیمرادی مسعود، شرفی کیومرث، دلانگیزان سهراب، جمشیدپور ستار. ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه گیری نیترات فرآورده های گوشتی. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1392؛3(4 (پیاپی 12)):63-71. Available from: https://sid.ir/paper/222896/fa
IEEE:
کپیمسعود مرادی، کیومرث شرفی، سهراب دلانگیزان، و ستار جمشیدپور، “ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه گیری نیترات فرآورده های گوشتی،” بهداشت مواد غذایی، vol. 3، no. 4 (پیاپی 12)، pp. 63–71، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222896/fa