APA:
کپیفتحی هفشجانی، عزت اله، و فهامی، فرزاد. (1393). بررسی میزان باقی مانده نقره در کبد, کلیه و عضله جوجه های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور. بهداشت مواد غذایی، 4(2 (پیاپی 14))، 9-15. SID. https://sid.ir/paper/222906/fa
Vancouver:
کپیفتحی هفشجانی عزت اله، فهامی فرزاد. بررسی میزان باقی مانده نقره در کبد, کلیه و عضله جوجه های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1393؛4(2 (پیاپی 14)):9-15. Available from: https://sid.ir/paper/222906/fa
IEEE:
کپیعزت اله فتحی هفشجانی، و فرزاد فهامی، “بررسی میزان باقی مانده نقره در کبد, کلیه و عضله جوجه های گوشتی پس از تجویز نانوسیلور،” بهداشت مواد غذایی، vol. 4، no. 2 (پیاپی 14)، pp. 9–15، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222906/fa