APA:
کپیحاجی نیا، فهیمه، صادقی، علیرضا، صادقی ماهونک، علیرضا، خمیری، مرتضی، مقصودلو، یحیی، و مویدی، علی. (1399). ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر. بهداشت مواد غذایی، 10(1 (پیاپی37) )، 45-59. SID. https://sid.ir/paper/222916/fa
Vancouver:
کپیحاجی نیا فهیمه، صادقی علیرضا، صادقی ماهونک علیرضا، خمیری مرتضی، مقصودلو یحیی، مویدی علی. ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(1 (پیاپی37) ):45-59. Available from: https://sid.ir/paper/222916/fa
IEEE:
کپیفهیمه حاجی نیا، علیرضا صادقی، علیرضا صادقی ماهونک، مرتضی خمیری، یحیی مقصودلو، و علی مویدی، “ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 1 (پیاپی37) ، pp. 45–59، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222916/fa