APA:
کپیمدرسه، شیوا، قیصری، حمیدرضا، و حسین زاده، سعید. (1399). اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی مانده فلزات سنگین در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). بهداشت مواد غذایی، 10(1 (پیاپی37) )، 29-43. SID. https://sid.ir/paper/222920/fa
Vancouver:
کپیمدرسه شیوا، قیصری حمیدرضا، حسین زاده سعید. اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی مانده فلزات سنگین در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1399؛10(1 (پیاپی37) ):29-43. Available from: https://sid.ir/paper/222920/fa
IEEE:
کپیشیوا مدرسه، حمیدرضا قیصری، و سعید حسین زاده، “اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی مانده فلزات سنگین در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 10، no. 1 (پیاپی37) ، pp. 29–43، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222920/fa