APA:
کپیقربانپور، محمد، و جاهدی، حجت. (1395). مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره های مختلف اسفند (Peganum harmala), رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت. بهداشت مواد غذایی، 6(2 (پیاپی 22))، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/222996/fa
Vancouver:
کپیقربانپور محمد، جاهدی حجت. مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره های مختلف اسفند (Peganum harmala), رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 22)):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/222996/fa
IEEE:
کپیمحمد قربانپور، و حجت جاهدی، “مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره های مختلف اسفند (Peganum harmala), رزماری (Rosmarinus officinalis) و برگ بو (Laurus nobilis) استخراج شده با امواج فراصوت،” بهداشت مواد غذایی، vol. 6، no. 2 (پیاپی 22)، pp. 33–42، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222996/fa