APA:
کپیسرلکی، احسان، و ابونجمی، محمد. (1398). اصالت سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک های انگشت نگاری و ابزارهای شیمی سنجی (مقاله مروری). بهداشت مواد غذایی، 9(3 (پیاپی 35) )، 89-112. SID. https://sid.ir/paper/223002/fa
Vancouver:
کپیسرلکی احسان، ابونجمی محمد. اصالت سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک های انگشت نگاری و ابزارهای شیمی سنجی (مقاله مروری). بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1398؛9(3 (پیاپی 35) ):89-112. Available from: https://sid.ir/paper/223002/fa
IEEE:
کپیاحسان سرلکی، و محمد ابونجمی، “اصالت سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک های انگشت نگاری و ابزارهای شیمی سنجی (مقاله مروری)،” بهداشت مواد غذایی، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35) ، pp. 89–112، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223002/fa