مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,912
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

956
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رابطه میان فرهنگ سازمانی و مولفه های کارآفرینی سازمانی (مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه)

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 166

چکیده

 نوآوری و کارآفرینی برای توسعه پایدار و تعالی ایران اسلامی, مستلزم نگاه علمی, منطقی, پویا, همه جانبه و مستمر در قالب سند چشم انداز بیست ساله نظام است. هدف از این مقاله بررسی تاثیر فرهنگ سازمانی بر مولفه های کارآفرینی سازمانی در سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه در قالب پژوهشی توصیفی از نوع همبستگی و پیمایشی می باشد. جامعه مورد پژوهش را تمامی کارمندان ستادی سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه که تعدادشان 270 نفر بوده است, تشکیل می دهند که با روش نمونه گیری ساده تصادفی تعداد 162 نفر با استفاده از جدول کرجسی- مورگان انتخاب گردید. به منظور گردآوری داده ها از دو پرسشنامه کارآفرینی سازمانی محقق ساخته و پرسشنامه فرهنگ سازمانی استاندارد کمرون و کویین استفاده شد. روایی پرسشنامه کارآفرینی سازمانی با استفاده از منابع موجود و نظرات صاحب نظران تایید شد و برای تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده گردید که مقدار آن به ترتیب برای مقیاس های فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی, 0.83 و 0.90 به دست آمد. داده های جمع آوری شده به دو شیوه توصیفی و استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون, رگرسیون ساده) تجزیه و تحلیل شده اند. نتایج پژوهش حاکی از این است که بین متغیر فرهنگ سازمانی با مولفه های کارآفرینی سازمانی رابطه مثبت و معناداری وجود دارد و فرهنگ حاکم بر سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه فرهنگ سلسله مراتبی است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حیدری، حسین، پاپ زن، عبدالحمید، و کرمی دارابخانی، رویا. (1390). بررسی رابطه میان فرهنگ سازمانی و مولفه های کارآفرینی سازمانی (مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه). ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی، 1(3)، 145-166. SID. https://sid.ir/paper/223449/fa

Vancouver: کپی

حیدری حسین، پاپ زن عبدالحمید، کرمی دارابخانی رویا. بررسی رابطه میان فرهنگ سازمانی و مولفه های کارآفرینی سازمانی (مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه). ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی[Internet]. 1390؛1(3):145-166. Available from: https://sid.ir/paper/223449/fa

IEEE: کپی

حسین حیدری، عبدالحمید پاپ زن، و رویا کرمی دارابخانی، “بررسی رابطه میان فرهنگ سازمانی و مولفه های کارآفرینی سازمانی (مطالعه موردی: سازمان جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه)،” ابتکار و خلاقیت در علوم انسانی، vol. 1، no. 3، pp. 145–166، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/223449/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا