Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

460
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی-آبی و متانولی پوست نارنج

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 132

چکیده

 واکنش های اکسیداسیون باتولید رادیکال های آزاد سلامت انسان را به مخاطره انداخته و همچنین باعث کاهش کیفیت حسی و تغذیه ای غذا می شوند. تلاش هایی برای یافتن آنتی اکسیدان های طبیعی و موثر گیاهی صورت می پذیرد. در این مطالعه ارزیابی میزان فنل تام و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی-آبی و متانولی پوست میوه نارنج و مقایسه با آنتی اکسیدان مصنوعی بوتیل هیدروکسی تولوئن صورت گرفت. میزان ترکیبات فنلی به روش فولین-سیوکالتو و فعالیت آنتی اکسیدانی با سه آزمون قدرت احیاکنندگی, مهار DPPHو ABTSارزیابی شد. محتوایفنلی برای عصاره اتانولی و متانولی به ترتیب0/82± 59/38 و 50/0± 96/51 میلی گرم گالیک اسید بر گرم عصاره اندازه گیری شد. در آزمون درصد بازدارندگی رادیکال آزاد, عصاره ها اثر مهاری قابل توجهی نشان دادند ولی در آزمون ABTSاثر عصاره متانولی بیشتر از اتانولی بود. یافته ها نشان داد که هر دو نوع عصاره فعالیت آنتی اکسیدانی نسبتاً مناسبی داشته و به عنوان یک منبع بالقوه طبیعی در صنایع غذایی و داروئی پیشنهاد می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مایلی، مهسا، تاجیک، حسین، مهدی زاده، تورج، و اسماعیلی، فاطمه. (1398). ارزیابی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی-آبی و متانولی پوست نارنج. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، 32(1 )، 119-132. SID. https://sid.ir/paper/22661/fa

    Vancouver: کپی

    مایلی مهسا، تاجیک حسین، مهدی زاده تورج، اسماعیلی فاطمه. ارزیابی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی-آبی و متانولی پوست نارنج. زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)[Internet]. 1398؛32(1 ):119-132. Available from: https://sid.ir/paper/22661/fa

    IEEE: کپی

    مهسا مایلی، حسین تاجیک، تورج مهدی زاده، و فاطمه اسماعیلی، “ارزیابی و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی-آبی و متانولی پوست نارنج،” زیست شناسی کاربردی (علوم پایه)، vol. 32، no. 1 ، pp. 119–132، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/22661/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا