مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,134
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

598
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ویژگی های باکتری گرماپای مولد استیک اسید Acetobacter sp. A10

صفحات

 صفحه شروع 207 | صفحه پایان 212

چکیده

 اهداف: سازگاری سویه های میکروبی بومی هر منطقه از لحاظ آب وهوای خاص آن مناطق بسیار مورد توجه است. بررسی سویه های بومی باکتری های تولیدکننده استیک اسید می تواند در استفاده بهینه از آنها بسیار موثر باشد. هدف این مطالعه, بررسی ویژگی های باکتری گرماپای مولد استیک اسید Acetobacter sp. A10 بود. مواد و روش ها: در مطالعه تجربی حاضر, از سویه بومی گرماپای Acetobacter sp. A10 استفاده شد. برای تهیه کشت تازه و نگهداری سویه گرماپای از محیط کشت GYC و به منظور تولید استیک اسید توسط سویه Acetobacter sp. A10, از محیط کشت EYB استفاده شد. اثر غلظت های اولیه اتانول و استیک اسید بر تولید استیک اسید توسط سویه Acetobacter sp. A10 با کمک محیط های کشت حاوی 9-2% اتانول و 5-2% استیک اسید مورد بررسی قرار گرفت. یافته ها: سویه Acetobacter sp. A10 توانست در شرایط بهینه یعنی دمای C° 33, pH برابر 4 و در فلاسک شیاردار با سرعت 150 دور در دقیقه با غلظت اولیه 40% اتانول در مدت 24 ساعت به مقدار 40گرم بر لیتر استیک اسید تولید کند. این سویه در دمای C° 37 نیز قادر بود در حضور غلظت اولیه 4% استیک اسید و غلظت اولیه 8% اتانول, استیک اسید تولید کند. سرعت فرمنتاسیون در سویه Acetobacter sp. A10 5/2برابر بیش از سویه های مزوفیل بود. نتیجه گیری: سویه Acetobacter sp. A10 در دامنه دمایی متفاوتی نسبت به سویه های مزوفیل دارای فعالیت است و قدرت تحمل اتانول و استیک اسید را نیز تا غلظت های بیشتری دارا است. به علاوه, دارای بازدهی بالاتر و نیز سرعت و توان فرمنتاسیون بیشتری است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقدمی، فوزیه، و صعودی، محمدرضا. (1397). ویژگی های باکتری گرماپای مولد استیک اسید Acetobacter sp. A10. زیست فناوری، 9(2 )، 207-212. SID. https://sid.ir/paper/231280/fa

    Vancouver: کپی

    مقدمی فوزیه، صعودی محمدرضا. ویژگی های باکتری گرماپای مولد استیک اسید Acetobacter sp. A10. زیست فناوری[Internet]. 1397؛9(2 ):207-212. Available from: https://sid.ir/paper/231280/fa

    IEEE: کپی

    فوزیه مقدمی، و محمدرضا صعودی، “ویژگی های باکتری گرماپای مولد استیک اسید Acetobacter sp. A10،” زیست فناوری، vol. 9، no. 2 ، pp. 207–212، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/231280/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button