مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

701
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل ایمنی و بهداشتی موثر بر مدیریت بخش تغذیه در بیمارستان های تامین اجتماعی با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 36

چکیده

 مقدمه: با توجه به اهمیت عوامل ایمنی و بهداشتی در مدیریت بهینه بخش تغذیه در بیمارستان ها و مشخص نبودن میزان تاثیر این عوامل بر آماده سازی, تهیه و توزیع مواد غذایی سالم, این پژوهش با هدف تعیین و ارایه مدلی برای تبیین نقش و اهمیت مؤلفه های مورد نیاز در بیمارستان های تامین اجتماعی انجام شد. روش پژوهش: این مطالعه از نوع کمی کیفی بود. جامعه پژوهش عبارت بودند از مدیران بیمارستان ها, کارشناسان بهداشت محیط و کارشناسان تغذیه. ابزار گرد آوری داده ها فرم اطلاعاتی, چک لیست معاونت درمان تامین اجتماعی که با روش مشاهده مستقیم و مصاحبه تکمیل گردید. داده ها با استفاده از پرسشنامه ای شامل 15 سوال در 3 حیطه گردآوری شد. از نرم افزار SPSS و نرم افزار AMOS با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: سه بعد ایمنی و بهداشتی, نظارت و کنترل و منابع انسانی, شناسایی شد. برازش به دست آمده بسیار نزدیک به یک بود که بیانگر قوت تک بعدی بودن مدل بود. بر اساس تحلیل عاملی تأییدی, مولفه های «نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب» و «شرایط نامناسب نگهداری مواد اولیه» به ترتیب با ضرایب 0. 753 و 0. 545 بیشترین و کمترین تأثیر را در میان عوامل ایمنی و بهداشتی داشتند. نتیجه گیری: به منظور مدیریت بهینه بخش تغذیه نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب در بیمارستان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد و عنایت به این موضوع در کنار سایر عوامل می تواند مورد توجه مدیران بیمارستان ها, کارشناسان بهداشت و هم چنین کارشناسان تغذیه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتحی، عیسی، نصیری پور، امیراشکان، خالصی، نادر، و زیاری، رضا. (1397). عوامل ایمنی و بهداشتی موثر بر مدیریت بخش تغذیه در بیمارستان های تامین اجتماعی با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری. مدیریت بهداشت و درمان (نظام سلامت)، 9(3 )، 29-36. SID. https://sid.ir/paper/232553/fa

    Vancouver: کپی

    فتحی عیسی، نصیری پور امیراشکان، خالصی نادر، زیاری رضا. عوامل ایمنی و بهداشتی موثر بر مدیریت بخش تغذیه در بیمارستان های تامین اجتماعی با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری. مدیریت بهداشت و درمان (نظام سلامت)[Internet]. 1397؛9(3 ):29-36. Available from: https://sid.ir/paper/232553/fa

    IEEE: کپی

    عیسی فتحی، امیراشکان نصیری پور، نادر خالصی، و رضا زیاری، “عوامل ایمنی و بهداشتی موثر بر مدیریت بخش تغذیه در بیمارستان های تامین اجتماعی با رویکرد مدل سازی معادلات ساختاری،” مدیریت بهداشت و درمان (نظام سلامت)، vol. 9، no. 3 ، pp. 29–36، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/232553/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button