APA:
کپیتوریان، فهیمه، و امیری، محمدرضا. (1398). ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیله ی مرغ پوشش داده شده با کیتوزان, اسانس زنجبیل و کنسانتره ی ازگیل, طی نگهداری در دمای یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(4 )، 391-404. SID. https://sid.ir/paper/233979/fa
Vancouver:
کپیتوریان فهیمه، امیری محمدرضا. ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیله ی مرغ پوشش داده شده با کیتوزان, اسانس زنجبیل و کنسانتره ی ازگیل, طی نگهداری در دمای یخچال. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(4 ):391-404. Available from: https://sid.ir/paper/233979/fa
IEEE:
کپیفهیمه توریان، و محمدرضا امیری، “ارزیابی فساد شیمیایی و میکروبی فیله ی مرغ پوشش داده شده با کیتوزان, اسانس زنجبیل و کنسانتره ی ازگیل, طی نگهداری در دمای یخچال،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 4 ، pp. 391–404، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233979/fa