APA:
کپیمقربی، آتوسا، زمین دار، نفیسه، خسروی، الهام، و قربانی، زهرا. (1399). اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی هویج رنده شده در بسته های پلی پروپیلنی با اتمسفر اصلاح شده در طول انبارداری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(2 )، 203-220. SID. https://sid.ir/paper/234008/fa
Vancouver:
کپیمقربی آتوسا، زمین دار نفیسه، خسروی الهام، قربانی زهرا. اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی هویج رنده شده در بسته های پلی پروپیلنی با اتمسفر اصلاح شده در طول انبارداری. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(2 ):203-220. Available from: https://sid.ir/paper/234008/fa
IEEE:
کپیآتوسا مقربی، نفیسه زمین دار، الهام خسروی، و زهرا قربانی، “اثر اسانس لعل کوهستان و کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, میکروبی و حسی هویج رنده شده در بسته های پلی پروپیلنی با اتمسفر اصلاح شده در طول انبارداری،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 2 ، pp. 203–220، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234008/fa