APA:
کپیکیهانی، وحید، مرتضوی، سیدعلی، کریمی، مهدی، کاراژیان، حجت، و شیخ الاسلامی، رضا. (1394). بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر ویژگی های کیفی کیک روغنی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 4(2)، 153-172. SID. https://sid.ir/paper/234027/fa
Vancouver:
کپیکیهانی وحید، مرتضوی سیدعلی، کریمی مهدی، کاراژیان حجت، شیخ الاسلامی رضا. بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر ویژگی های کیفی کیک روغنی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1394؛4(2):153-172. Available from: https://sid.ir/paper/234027/fa
IEEE:
کپیوحید کیهانی، سیدعلی مرتضوی، مهدی کریمی، حجت کاراژیان، و رضا شیخ الاسلامی، “بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک (Acanthophyllum glandulosum) و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر ویژگی های کیفی کیک روغنی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 4، no. 2، pp. 153–172، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234027/fa