APA:
کپیاسمعیلی، سارا، حسینی، سیده مرضیه، شجاعی علی آبادی، سعیده، و میرمقتدایی، لیلا. (1396). بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 12(4 )، 111-119. SID. https://sid.ir/paper/121332/fa
Vancouver:
کپیاسمعیلی سارا، حسینی سیده مرضیه، شجاعی علی آبادی سعیده، میرمقتدایی لیلا. بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛12(4 ):111-119. Available from: https://sid.ir/paper/121332/fa
IEEE:
کپیسارا اسمعیلی، سیده مرضیه حسینی، سعیده شجاعی علی آبادی، و لیلا میرمقتدایی، “بهبود کیفی و بافتی کیک اسفنجی فاقد چربی با استفاده از پودر ژل آلوورا،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 ، pp. 111–119، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121332/fa