مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

741
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

590
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی

صفحات

 صفحه شروع 281 | صفحه پایان 296

چکیده

 هدف از این پژوهش, بررسی اثر شرایط خشک کردن پاششی و نیز شرایط نگهداری بر برخی ویژگی های فیزیکی شیمیایی پودر عصاره ی سماق بوده است. پودر سماق در سه دمای هوای ورودی (140, 160 و 180 درجه ی سانتی گراد) و سه غلظت مالتودکسترین (10, 20 و 30 غلظت) و جریان هوای همسو با خوراک ورودی تولید شده است. دانسیته ی توده و ضربه, زاویه ی ریپوز, شاخص تراکم پذیری و شاخص پیوستگی, میزان رطوبت, ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی تعیین گردیده است. پودرها به مدت 90 روز در تاریکی (6 و 20 درجه ی سانتی گراد) و روشنایی (20 درجه ی سانتی گراد) نگهداری شده اند و تغییرات فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها ارزیابی گردیده است. با افزایش دما و غلظت مالتودکسترین, جریان پذیری پودرها افزایش یافته ولی دانسیته ی توده و ضربه و ترکیبات فنولی کاهش یافته است. دماهای بالاتر و غلظت های پایین تر مالتودکسترین باعث کاهش فعالیت آنتی اکسیدانی نمونه ها گردیده است. برای پایداری و یا حتی بهبود ترکیبات فنولی طی دوره های نگهداری طولانی مدت, نگهداری در شرایط دمای پایین و تاریکی مناسب تر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملکی زاده، نسرین، پیغمبردوست، سیدهادی، اولادغفاری، عارف، و سرابندی، خشایار. (1397). بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 281-296. SID. https://sid.ir/paper/234049/fa

    Vancouver: کپی

    ملکی زاده نسرین، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف، سرابندی خشایار. بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):281-296. Available from: https://sid.ir/paper/234049/fa

    IEEE: کپی

    نسرین ملکی زاده، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری، و خشایار سرابندی، “بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 281–296، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234049/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا