APA:
کپیملکی زاده، نسرین، پیغمبردوست، سیدهادی، اولادغفاری، عارف، و سرابندی، خشایار. (1397). بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(3 )، 281-296. SID. https://sid.ir/paper/234049/fa
Vancouver:
کپیملکی زاده نسرین، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف، سرابندی خشایار. بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(3 ):281-296. Available from: https://sid.ir/paper/234049/fa
IEEE:
کپینسرین ملکی زاده، سیدهادی پیغمبردوست، عارف اولادغفاری، و خشایار سرابندی، “بررسی ویژگی های جریان پذیری پودر عصاره ی سماق ریزپوشانی شده و خشک شده به روش پاششی و اثر شرایط مختلف نگهداری آن بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 3 ، pp. 281–296، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234049/fa