APA:
کپیناصحی، بهزاد، چاجی، مرتضی، قدسی، میترا، و پورانیان، محمد. (1393). تاثیر مصرف جیره حاوی پروبیوتیک بر ویژگی های گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 9(4)، 77-86. SID. https://sid.ir/paper/121266/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، چاجی مرتضی، قدسی میترا، پورانیان محمد. تاثیر مصرف جیره حاوی پروبیوتیک بر ویژگی های گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداری. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛9(4):77-86. Available from: https://sid.ir/paper/121266/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، مرتضی چاجی، میترا قدسی، و محمد پورانیان، “تاثیر مصرف جیره حاوی پروبیوتیک بر ویژگی های گوشت بلدرچین ژاپنی طی مدت نگهداری،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 4، pp. 77–86، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121266/fa