APA:
کپیملافیلابی، عبداله، خرم دل، سرور، و شباهنگ، جواد. (1398). اثر روش های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت, زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران. پژوهش های زعفران، 7(2 )، 177-188. SID. https://sid.ir/paper/240396/fa
Vancouver:
کپیملافیلابی عبداله، خرم دل سرور، شباهنگ جواد. اثر روش های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت, زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران. پژوهش های زعفران[Internet]. 1398؛7(2 ):177-188. Available from: https://sid.ir/paper/240396/fa
IEEE:
کپیعبداله ملافیلابی، سرور خرم دل، و جواد شباهنگ، “اثر روش های مختلف خشک کردن کلاله بر محتوی رطوبت, زمان خشک شدن و خصوصیات کیفی زعفران،” پژوهش های زعفران، vol. 7، no. 2 ، pp. 177–188، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240396/fa