Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

957
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

774
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانس های گیاهان بومی کشور علیه باکتری Streptococcus iniae در شرایط آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 40

چکیده

 باکتری Streptococcus iniae مهم ترین عامل عفونی ایجادکننده خسارات اقتصادی در مزراع پرورشی کشور است. در این مطالعه اثر ضد باکتریایی اسانس های گیاهی زولنگ (Eryngium campestre), اناریجه (Pimpinella affinis), آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss), زیره سیاه (Bunium persicum) و سیر (Allium sativum) بر باکتری زئونوز استرپتوکوکوس اینیایی مورد بررسی قرار گرفت. برای تعیین قدرت ضد باکتریایی اسانس ها از روش های استاندارد انتشار در دیسک, تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) استفاده گردید و استرپتومایسین به عنوان استاندارد به کار گرفته شد. حداقل غلظت غلظت کشندگی اسانس های زولنگ, اناریجه, آویشن شیرازی, زیره سیاه و سیر بر باکتری استرپتوکوکوس اینیایی به ترتیب 1, 1>, 0.25, 0.12 و 0.5 میکروگرم بر میلی لیتر و مقادیر حداقل بازدارندگی برای اسانس های مذکور به ترتیب 0.5, 0.5, 0.06, 0.06 و 0.12 میکروگرم بر میلی لیتر و قطر هاله رشد به ترتیب 18.5±0.7, 17±0.4, 32.8±1.3, 22.8±1.1, 27.3±1.7 میلی متر تعیین شد. در این بررسی اسانس های زیره سیاه, آویشن شیرازی و سیر اثرات ضد باکتریایی مناسبی علیه S. iniae از خود نشان دادند. بنابراین اسانس های مذکور پس از انجام مطالعات تکمیلی می توانند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک های تجاری رایج برای درمان عفونت های ناشی از این باکتری باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صفری، رضا، عادل، میلاد، منجی، هادی، ریاحی چلیچه، حسین، و نعمت الهی، امین. (1394). بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانس های گیاهان بومی کشور علیه باکتری Streptococcus iniae در شرایط آزمایشگاهی. بوم شناسی آبزیان، 4(4)، 33-40. SID. https://sid.ir/paper/242925/fa

    Vancouver: کپی

    صفری رضا، عادل میلاد، منجی هادی، ریاحی چلیچه حسین، نعمت الهی امین. بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانس های گیاهان بومی کشور علیه باکتری Streptococcus iniae در شرایط آزمایشگاهی. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛4(4):33-40. Available from: https://sid.ir/paper/242925/fa

    IEEE: کپی

    رضا صفری، میلاد عادل، هادی منجی، حسین ریاحی چلیچه، و امین نعمت الهی، “بررسی اثرات ضد باکتریایی برخی از اسانس های گیاهان بومی کشور علیه باکتری Streptococcus iniae در شرایط آزمایشگاهی،” بوم شناسی آبزیان، vol. 4، no. 4، pp. 33–40، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242925/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا