مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

784
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد، ترکیبات لاشه، باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri

صفحات

 صفحه شروع 62 | صفحه پایان 70

چکیده

 این مطالعه به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita) جیره بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده ای و میزان بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri صورت گرفت. 4 گروه از ماهیان با میانگین وزنی 32.2±0.12 گرم در حوضچه های فایبرگلاس با تراکم 80 عدد ماهی توزیع و طی مدت 8 هفته با سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (0, 1, 2 و 3 درصد غذا, هر تیمار با 3 تکرار) غذادهی شدند. در انتهای دوره شاخص های رشد و ترکیبات لاشه تعیین و تعداد باکتری های روده ای و میزان مقاومت تیمارهای مختلف در مواجهه با باکتری محاسبه شد. نتایج نشان داد, که ماهیان تغذیه شده با سطح 3 درصد عصاره نعناع فلفلی, از شاخص های رشد بهتر, تعداد باکتری های لاکتیک بالاتر و درصد بازماندگی بیشتری در مواجهه با باکتری یرسینیا روکری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بودند (P<0.05). این در حالی است که در ترکیب تقریبی لاشه بین تیمارهای مختلف اختلاف معناداری مشاهده نشد (P>0.05). بر اساس نتایج حاصله, استفاده از عصاره نعناع فلفلی به ویژه در سطح 3 درصد در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان, به منظور بهبود شاخص های رشد و افزایش مقاومت ماهیان در برابر باکتری یرسینیا روکری توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادل، میلاد، پورغلام، رضا، ذریه زهرا، سیدجلیل، صفری، رضا، و قیاسی، مریم. (1394). اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri. بوم شناسی آبزیان، 4(4)، 62-70. SID. https://sid.ir/paper/242927/fa

    Vancouver: کپی

    عادل میلاد، پورغلام رضا، ذریه زهرا سیدجلیل، صفری رضا، قیاسی مریم. اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛4(4):62-70. Available from: https://sid.ir/paper/242927/fa

    IEEE: کپی

    میلاد عادل، رضا پورغلام، سیدجلیل ذریه زهرا، رضا صفری، و مریم قیاسی، “اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri،” بوم شناسی آبزیان، vol. 4، no. 4، pp. 62–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242927/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button