APA:
کپیعادل، میلاد، پورغلام، رضا، ذریه زهرا، سیدجلیل، صفری، رضا، و قیاسی، مریم. (1394). اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri. بوم شناسی آبزیان، 4(4)، 62-70. SID. https://sid.ir/paper/242927/fa
Vancouver:
کپیعادل میلاد، پورغلام رضا، ذریه زهرا سیدجلیل، صفری رضا، قیاسی مریم. اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri. بوم شناسی آبزیان[Internet]. 1394؛4(4):62-70. Available from: https://sid.ir/paper/242927/fa
IEEE:
کپیمیلاد عادل، رضا پورغلام، سیدجلیل ذریه زهرا، رضا صفری، و مریم قیاسی، “اثر سطوح مختلف عصاره نعناع فلفلی (Mentha piperita)بر شاخص های رشد, ترکیبات لاشه, باکتری های روده و بازماندگی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با باکتری Yersinia ruckeri،” بوم شناسی آبزیان، vol. 4، no. 4، pp. 62–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/242927/fa