مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

771
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی موانع درک شده مصرف میوه و سبزیجات در دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر قوچان در سال 1392

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 77

چکیده

 زمینه و هدف: سبک زندگی در دوره نوجوانی شکل گرفته و تثبیت می گردد. علی رغم اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در ارتقاء سطح سلامتی, مصرف این گروه از مواد غذایی در نوجوانان در سطح مطلوبی نمی باشد. لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین موانع درک شده مصرف میوه و سبزیجات در دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر قوچان انجام شد.روش: در این مطالعه مقطعی که در سال 1392 انجام شد, 400 نفر از دانش آموزان دختر دبیرستانی شهر قوچان به روش نمونه گیری دو مرحله ای انتخاب شدند. داده ها از طریق پرسشنامه ای که روایی و پایایی آن مورد تایید بوده جمع آوری شد و با استفاده از نرم افزار آماری SPSS18 و آزمون آماری آنالیز واریانس مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: میانگین نمره موانع درک شده 18.02±49.06 (دامنه نمرات 100-0) بود. موانع درک شده در 20.8 درصد دانش آموزان کم, در 62 درصد متوسط و در 17.3 درصد زیاد بود. بیشترین موانع درک شده, گران بودن میوه, عدم آموزش توسط معلم و مربی بودند. بین موانع درک شده با تحصیلات والدین, شغل والدین, وضعیت اقتصادی و بعد خانوار ارتباط آماری معنی داری مشاهده شد. نتیجه گیری: گران بودن میوه و عدم آموزش توسط معلم و مربی مهمترین موانع درک شده بودند. پیشنهاد می شود دانش آموزانی که خانواده هایشان دارای وضعیت اقتصادی ضعیفی هستند, تحصیلات پایین تری دارند و پرجمعیت هستند به عنوان گروه های آسیب پذیر شناسایی شده و مداخلات مقتضی به منظور کاهش موانع درک شده در این گروه ها صورت گیرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حشمتی، هاشم، خواجوی، سمانه، و علیزاده سیوکی، هادی. (1392). بررسی موانع درک شده مصرف میوه و سبزیجات در دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر قوچان در سال 1392. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، 1(4)، 67-77. SID. https://sid.ir/paper/244764/fa

    Vancouver: کپی

    حشمتی هاشم، خواجوی سمانه، علیزاده سیوکی هادی. بررسی موانع درک شده مصرف میوه و سبزیجات در دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر قوچان در سال 1392. مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه[Internet]. 1392؛1(4):67-77. Available from: https://sid.ir/paper/244764/fa

    IEEE: کپی

    هاشم حشمتی، سمانه خواجوی، و هادی علیزاده سیوکی، “بررسی موانع درک شده مصرف میوه و سبزیجات در دانش آموزان دختر دبیرستان های شهر قوچان در سال 1392،” مجله دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، vol. 1، no. 4، pp. 67–77، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/244764/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا