مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,082
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L)، رقم برحی

صفحات

 صفحه شروع 125 | صفحه پایان 137

چکیده

 رقم برحی از مهمترین ارقامی است که به علت داشتن تانن اندک و از بین رفتن مزه گسی در مرحله خلال قابل مصرف می باشد اما بعلت درصد رطوبت بالا, میوه ها بسیار فسادپذیر بوده و ماندگاری کمی دارند. در پژوهش حاضر, تاثیر دو نوع بسته بندی تحت خلا و اتمسفر تغییر یافته و نیز دو دمای نگهداری 4 و 25oC, بر ماندگاری میوه خرمای رقم برحی برداشت شده در مرحله خلال مورد بررسی قرار گرفت. میوه ها در فواصل زمانی صفر, 10 و 20 روز پس از بسته بندی, از نظر فاکتورهای مختلف کیفی نظیر کاهش وزن, سفتی بافت, مواد جامد محلول, فعالیت آبی, اسیدیته قابل تیتر, پ هاش عصاره, درصد تبدیل به رطب و درصد چروکیدگی مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد میوه ها در شرایط اتمسفر تغییر یافته دارای کمتر از 1% کاهش وزن, کمترین درصد تبدیل به رطب و بیشترین فعالیت آبی (0.957) بوده و از نظر دیگر صفات کیفی نیز کمترین کاهش را نشان دادند. در بسته بندی تحت خلا, اگر چه درصد کاهش وزن و میوه های چروکیده حداقل بود ولی بخش برزگی از میوه ها (%22.4) به رطب تبدیل شد و سفتی میوه به نحو قابل توجهی کاهش یافت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

مرتضوی، سیدمحمدحسن، ارزانی، کاظم، و برزگربفرویی، محسن. (1385). تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L), رقم برحی. مجله علمی کشاورزی، 29(3)، 125-137. SID. https://sid.ir/paper/24702/fa

Vancouver: کپی

مرتضوی سیدمحمدحسن، ارزانی کاظم، برزگربفرویی محسن. تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L), رقم برحی. مجله علمی کشاورزی[Internet]. 1385؛29(3):125-137. Available from: https://sid.ir/paper/24702/fa

IEEE: کپی

سیدمحمدحسن مرتضوی، کاظم ارزانی، و محسن برزگربفرویی، “تاثیر بسته بندی تحت خلا و شرایط اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری و کیفیت میوه خرما (.Phoenix dactylifera L), رقم برحی،” مجله علمی کشاورزی، vol. 29، no. 3، pp. 125–137، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/24702/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button