APA:
کپیحسن زاده، حامد، و ابوطالبی، عبدالحسین. (1391). تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری, پوترسین, قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، 1(3)، 107-114. SID. https://sid.ir/paper/247720/fa
Vancouver:
کپیحسن زاده حامد، ابوطالبی عبدالحسین. تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری, پوترسین, قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا). فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی[Internet]. 1391؛1(3):107-114. Available from: https://sid.ir/paper/247720/fa
IEEE:
کپیحامد حسن زاده، و عبدالحسین ابوطالبی، “تاثیر اسانس میخک هندی و رزماری, پوترسین, قارچ کش تیابندازول و تیمار آب گرم بر افزایش عمر پس از برداشت میوه انبه (رقم لانگرا)،” فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های باغی، vol. 1، no. 3، pp. 107–114، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/247720/fa