APA:
کپیسیف زاده، مینا، و خانی پور، علی اصغر. (1392). تاثیر متد پاستوریزاسیون روی مدت زمان ماندگاری فیله فیل ماهی (H. huso) پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، 26(4)، 499-507. SID. https://sid.ir/paper/248408/fa
Vancouver:
کپیسیف زاده مینا، خانی پور علی اصغر. تاثیر متد پاستوریزاسیون روی مدت زمان ماندگاری فیله فیل ماهی (H. huso) پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide. پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1392؛26(4):499-507. Available from: https://sid.ir/paper/248408/fa
IEEE:
کپیمینا سیف زاده، و علی اصغر خانی پور، “تاثیر متد پاستوریزاسیون روی مدت زمان ماندگاری فیله فیل ماهی (H. huso) پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide،” پژوهش های سلولی و مولکولی (زیست شناسی ایران)، vol. 26، no. 4، pp. 499–507، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248408/fa