Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,152
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

653
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه و بررسی وجود باکتریهای سرمادوست در فیله فیل ماهی پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide در یخچال و انجماد

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 50

چکیده

 فیله فیل ماهی پرورشی به روش Sous Vide بسته بندی و در شرایط یخچال و انجماد (دمای 2 و (-18oC نگهداری گردید. تعداد 55 بسته از نظر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی و کیفیت به مدت دوازده هفته ارزیابی شد. برای بررسی کیفیت فرآورده از آزمایشهای میکروبی, شیمیایی و حسی استفاده شد. سنجش میکروبی با شمارش کلی باکتریها و شمارش باکتریهای سرمادوست شامل سودوموناس, آئروموناس و سراشیا صورت گرفت. با استفاده از آزمایشهای شیمیایی,pH  و درصد جذب نمک اندازه گیری شد. مقدار جذب نمک و pH در نمونه های عمل آوری شده به روشLTLT (low temperature long time)  در مقایسه با روش HTST (high temperature short time) بیشتر بود. بر اساس آنالیز آماری‏‏T-test  در میزان باکتریهای سرمادوست در نمونه های پاستوریزه شده به روش HTST و LTLT در دمای انجماد و یخچال اختلاف معناداری مشاهده گردید (p<0.05).آلودگی به باکتری آئروموناس در نمونه ها تا پایان مدت زمان نگهداری منفی بود. در شمارش کلی باکتریها, باکتری سودوموناس در تمام نمونه های آزمایشی مشاهده شد. باکتری سراشیا صرفا در نمونه عمل آوری شده با روشHTST  مشاهده شد. شمارش کلی باکتریها و باکتری سودوموناس در نمونه عمل آوری شده به روش HTST در مقایسه با روش LTLT بیشتر بود.از نظر حسی نمونه های عمل آوری شده با این روش از کیفیت مطلوبی برخوردار بودند. نمونه های عمل آوری شده به روش HTST و LTLT به مدت شش و ده هفته در یخچال دارای کیفیت خوبی بودند. در دمای -18oC کیفیت تمام نمونه های آزمایشی تا پایان مدت زمان نگهداری مطلوب بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیف زاده، مینا، شجاعی آرانی، ابوالفتح، و مظفری، نورامیر. (1386). مقایسه و بررسی وجود باکتریهای سرمادوست در فیله فیل ماهی پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide در یخچال و انجماد. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 6(3-4)، 39-50. SID. https://sid.ir/paper/74518/fa

    Vancouver: کپی

    سیف زاده مینا، شجاعی آرانی ابوالفتح، مظفری نورامیر. مقایسه و بررسی وجود باکتریهای سرمادوست در فیله فیل ماهی پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide در یخچال و انجماد. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1386؛6(3-4):39-50. Available from: https://sid.ir/paper/74518/fa

    IEEE: کپی

    مینا سیف زاده، ابوالفتح شجاعی آرانی، و نورامیر مظفری، “مقایسه و بررسی وجود باکتریهای سرمادوست در فیله فیل ماهی پرورشی بسته بندی شده به روش Sous Vide در یخچال و انجماد،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 6، no. 3-4، pp. 39–50، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74518/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا