مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,128
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,182
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر (Allium Sativum) بر روی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 34 | صفحه پایان 41

چکیده

 مقاومت آنتی بیوتیکی زمینه را برای جایگزین نمودن روش های درمانی گیاهی دارای عوارض جانبی کمتر نسبت به داروهای رایج فراهم نموده است. این مطالعه نیز به منظور بررسی اثر ضد باکتریال عصاره اتانولی سیر علیه سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک انجام شد. عصاره گیری سیر با استفاده از دستگاه تقطیر در خلاء (روتاری) انجام شد. 17 نمونه استافیلوکوکوس اورئوس از نواحی حلق و بینی افراد بستری در بیمارستان امیرالمومنین زابل و افراد غیر بیمارستانی جدا شده و در نهایت MIC (حداقل غلظت بازدارندگی) و MBC (حداقل غلظت کشندگی) عصاره گیاه سیر به روش میکروتیتر پلیت برروی استافیلوکوکوس اورئوس بررسی شده است . نتایج نشان داد که استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده به ترتیب مقاوم به آنتی بیوتیکهای پنی سیلین (88.2%), اریترومایسین (82.4%), سفکستین (82.4%), تری متوپریم (70.6%), آمپی سیلین (70%), سفتازیدیم (29.4%), تتراسیکلین (23.5%), سفتریاکسون (23.5%) و آمیکاسین (5.9%) بودند و همچنین عصاره گیاهی سیر در غلظت25/1 میلی گرم بر میلی لیتر دارای بیشترین اثر مهاری روی رشد استافیلوکوکوس اورئوس دارد که در این میان غلظت 5 و 10 میلی گرم بر میلی لیتر دارای بیشترین اثر کشندگی می باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بکائیان، محمد، فرازمند، راضیه، کی قبادی، سمانه، و سعیدی، سعیده. (1394). بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر (Allium Sativum) بر روی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، 28(1)، 34-41. SID. https://sid.ir/paper/248882/fa

    Vancouver: کپی

    بکائیان محمد، فرازمند راضیه، کی قبادی سمانه، سعیدی سعیده. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر (Allium Sativum) بر روی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف. پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)[Internet]. 1394؛28(1):34-41. Available from: https://sid.ir/paper/248882/fa

    IEEE: کپی

    محمد بکائیان، راضیه فرازمند، سمانه کی قبادی، و سعیده سعیدی، “بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره اتانولی سیر (Allium Sativum) بر روی سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی بیوتیک های مختلف،” پژوهش های گیاهی (زیست شناسی ایران)، vol. 28، no. 1، pp. 34–41، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/248882/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button