APA:
کپیدهقان نیا، جلال، رنجزاد، ژیلا، و قنبرزاده، بابک. (1394). تاثیر افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن, روی سینتیک چروکیدگی, طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 5(18)، 75-88. SID. https://sid.ir/paper/255862/fa
Vancouver:
کپیدهقان نیا جلال، رنجزاد ژیلا، قنبرزاده بابک. تاثیر افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن, روی سینتیک چروکیدگی, طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1394؛5(18):75-88. Available from: https://sid.ir/paper/255862/fa
IEEE:
کپیجلال دهقان نیا، ژیلا رنجزاد، و بابک قنبرزاده، “تاثیر افزودن بتاسیکلودکسترین و کلرید سدیم به روغن, روی سینتیک چروکیدگی, طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 5، no. 18، pp. 75–88، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/255862/fa