APA:
کپینایبندی آتشی، سحر، مرتضوی، سیدعلی، طباطبایی یزدی، فریده، محبی، محبت، و وریدی، محمدجواد. (1396). بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 4(15 )، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/258724/fa
Vancouver:
کپینایبندی آتشی سحر، مرتضوی سیدعلی، طباطبایی یزدی فریده، محبی محبت، وریدی محمدجواد. بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛4(15 ):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/258724/fa
IEEE:
کپیسحر نایبندی آتشی، سیدعلی مرتضوی، فریده طباطبایی یزدی، محبت محبی، و محمدجواد وریدی، “بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 4، no. 15 ، pp. 65–76، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258724/fa