مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

518
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

دی ئیدرواپی آندروسترون و آزمون تحمل گلوکز خوراکی در زنان جوان

صفحات

 صفحه شروع 201 | صفحه پایان 204

چکیده

 مقدمه. هدف از این مطالعه بررسی تغییرات آزمون تحمل گلوکز خوراکی برحسب مقادیر طبیعی دی ئیدرواپی آندورسترون (DHEA) می باشد.روشها. در این مطالعه, 37 زن با جوان با شاخص توده بدن (BMI) زیر 30kg/m2 که هیچگونه مشکل طبی نداشتند, انتخاب شدند. در تمام افراد مورد مطالعه, آزمون تحمل گلوکز خوراکی انجام شد. سپس افراد در دو مرحله, مورد بررسی قرار گرفتند. در مرحله اول به دو گروه برحسب میانگین مساحت زیر منحنی آزمون تحمل گلوکز خوراکی تقسیم شدند. مقادیر DHEA  در دو گروه با هم مقایسه شد. در مرحله بعدی برحسب مقادیر میانگین ±DHEA انحراف معیار به سه گروه تقسیم شدند و آزمون تحمل در آنها مقایسه شدDHEA  برروش رادیوایمنواسی و گلوکز اکسیداز اندازه گیری شد. نتایج. در 37 زن, میانگین DHEA, 2895±1113 ng/ml بود. در زنان زیر میانگین (زیر2895ng/ml) (تعداد 15نفر), مقدار AUC معادل 104.7±745 و در زنان بالای میانگین (12نفر) مقدار 51.9 ± 670 میلی مول بر لیتر دقیقه بود (P<0.05). در مقایسه سه گروه زنان برحسب DHEA (گروه اول: زیر (1780ng/ml , گروه دوم: 1780 تا 4008 و گروه سوم: بیشتر از 4008 ng/ml ) مقادیر AUC بترتیب 88.3 ± 786 , 77.5±691.7 و 92.5 ± 670.8 میلی مول بر لیتر بر دقیقه بود. بین گروههای اول و سوم و همچنین بین گروههای دوم و سوم تفاوت وجود داشت (P<0.05). بحث. بنظر می رسد DHEA بصورت فیزیولوژیک باعث بهبود تحمل گلوکز می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امینی، مسعود، حسین پور، مهرداد، و ناطقی، محمود. (1380). دی ئیدرواپی آندروسترون و آزمون تحمل گلوکز خوراکی در زنان جوان . پژوهش در علوم پزشکی، 6(3)، 201-204. SID. https://sid.ir/paper/26538/fa

    Vancouver: کپی

    امینی مسعود، حسین پور مهرداد، ناطقی محمود. دی ئیدرواپی آندروسترون و آزمون تحمل گلوکز خوراکی در زنان جوان . پژوهش در علوم پزشکی[Internet]. 1380؛6(3):201-204. Available from: https://sid.ir/paper/26538/fa

    IEEE: کپی

    مسعود امینی، مهرداد حسین پور، و محمود ناطقی، “دی ئیدرواپی آندروسترون و آزمون تحمل گلوکز خوراکی در زنان جوان ،” پژوهش در علوم پزشکی، vol. 6، no. 3، pp. 201–204، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/26538/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button