APA:
کپیخدامرادی، پیام، امیری، جعفر، و دولتی، بهنام. (1396). تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری. پژوهش های میوه کاری، 2(2 )، 109-135. SID. https://sid.ir/paper/267882/fa
Vancouver:
کپیخدامرادی پیام، امیری جعفر، دولتی بهنام. تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری. پژوهش های میوه کاری[Internet]. 1396؛2(2 ):109-135. Available from: https://sid.ir/paper/267882/fa
IEEE:
کپیپیام خدامرادی، جعفر امیری، و بهنام دولتی، “تأثیر اسید هیومیک بر برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی توت فرنگی رقم سابرینا تحت شرایط تنش شوری،” پژوهش های میوه کاری، vol. 2، no. 2 ، pp. 109–135، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267882/fa