مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

536
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه یابی پارامترهای دما، غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 172

چکیده

 در این تحقیق, تأثیر پارامترهای دما, غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر بر مقدار رطوبت, راندمان (بر مبنای وزن خشک), فعالیت آبی, انحلال پذیری, زاویه استقرار ریپوز و مقدار آنتوسیانین کل پودر عصاره ترکیبی چای ترش و گل راعی در یک خشک کن پاششی نیمه صنعتی بررسی گردید. در این فرآیند از مالتودکسترین به عنوان ماده حامل استفاده شد. طرح آزمایشی, طرح بهینه و روش آماری سطح پاسخ بود. متغیرهای مستقل شامل دمای هوای ورودی (120, 180 و 240 درجه سلسیوس), غلظت ماده حامل (25, 35 و 45 درصد) و فشار اتمایزر (0. 5, 1, 1. 5 کیلوگرم بر سانتی متر مربع) بودند. تولید پودر عصاره ترکیبی چای ترش و گل راعی, با هدف کمینه کردن مقدار رطوبت و فعالیت آبی و بیشینه کردن راندمان, میزان انحلال پذیری و میزان آنتوسیانین کل با استفاده از روش سطح پاسخ بهینه یابی شد. روش سطح پاسخ نشان داد که در شرایط بهینة دمای هوای ورودی 219 درجه سلسیوس, غلظت مالتودکسترین 42 درصد و فشار اتمایزر 0. 5 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می توان پودری با راندمان (بر مبنای وزن خشک) 52. 68 درصد, مقدار رطوبت 1. 38 درصد, فعالیت آبی 0. 12, میزان انحلال پذیری 95. 92 درصد, زاویه استقرار ریپوز 20 درجه و میزان آنتوسیانین کل 52. 22 میلی گرم بر لیتر تولید کرد. با توجه به اهمیت هایپرسین, حضور و پایداری این ماده در پودر تولید شده در شرایط بهینه با استفاده از طیف سنجی اسپکتروفتومتری فوریه تأیید شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نماینده، سحر، امام جمعه، زهرا، هاشم آّبادی، سیدحسن، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1398). بهینه یابی پارامترهای دما, غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 18(66 )، 155-172. SID. https://sid.ir/paper/267970/fa

    Vancouver: کپی

    نماینده سحر، امام جمعه زهرا، هاشم آّبادی سیدحسن، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. بهینه یابی پارامترهای دما, غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1398؛18(66 ):155-172. Available from: https://sid.ir/paper/267970/fa

    IEEE: کپی

    سحر نماینده، زهرا امام جمعه، سیدحسن هاشم آّبادی، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “بهینه یابی پارامترهای دما, غلظت مالتودکسترین و فشار اتمایزر در خشک کردن پاششی عصارة ترکیبی چای ترش و گل راعی بر خصوصیات کیفی و کمی پودر با روش سطح پاسخ،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 18، no. 66 ، pp. 155–172، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267970/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button