APA:
کپیبیک زاده، سمیرا، شجاعی علی آبادی، سعیده، دادخدازاده، الهه، شیدایی، ژاله، عابدی، عبدالصمد، میرمقتدایی، لیلا، و حسینی، سیده مرضیه. (1399). مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(1 )، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/269707/fa
Vancouver:
کپیبیک زاده سمیرا، شجاعی علی آبادی سعیده، دادخدازاده الهه، شیدایی ژاله، عابدی عبدالصمد، میرمقتدایی لیلا، حسینی سیده مرضیه. مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(1 ):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/269707/fa
IEEE:
کپیسمیرا بیک زاده، سعیده شجاعی علی آبادی، الهه دادخدازاده، ژاله شیدایی، عبدالصمد عابدی، لیلا میرمقتدایی، و سیده مرضیه حسینی، “مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 1 ، pp. 11–20، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269707/fa