مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

545
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 20

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد. لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بیک زاده، سمیرا، شجاعی علی آبادی، سعیده، دادخدازاده، الهه، شیدایی، ژاله، عابدی، عبدالصمد، میرمقتدایی، لیلا، و حسینی، سیده مرضیه. (1399). مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 7(1 )، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/269707/fa

    Vancouver: کپی

    بیک زاده سمیرا، شجاعی علی آبادی سعیده، دادخدازاده الهه، شیدایی ژاله، عابدی عبدالصمد، میرمقتدایی لیلا، حسینی سیده مرضیه. مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1399؛7(1 ):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/269707/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا بیک زاده، سعیده شجاعی علی آبادی، الهه دادخدازاده، ژاله شیدایی، عبدالصمد عابدی، لیلا میرمقتدایی، و سیده مرضیه حسینی، “مقایسه خواص نان های غنی شده با روغن حاوی امگا 3 کپسوله شده در بتاگلوکان و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 7، no. 1 ، pp. 11–20، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269707/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button