APA:
کپیحسین زاده، حسین، طهماسبی، عبدالمنصور، مقدم، غلامعلی، و علیجانی، صادق. (1382). بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد دو سویه نیمچه گوشتی. دانش کشاورزی، 13(4)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/28847/fa
Vancouver:
کپیحسین زاده حسین، طهماسبی عبدالمنصور، مقدم غلامعلی، علیجانی صادق. بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد دو سویه نیمچه گوشتی. دانش کشاورزی[Internet]. 1382؛13(4):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/28847/fa
IEEE:
کپیحسین حسین زاده، عبدالمنصور طهماسبی، غلامعلی مقدم، و صادق علیجانی، “بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد دو سویه نیمچه گوشتی،” دانش کشاورزی، vol. 13، no. 4، pp. 1–12، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28847/fa