Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

943
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر هرس ساقه و سطوح مختلف نیتروژن بر درصد روغن و اسیدهای چرب دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. var Styriaca)

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 158

چکیده

 این تحقیق در دو سال متوالی 1382 و 1383 به منظور بررسی اثر هرس (حذف انتهای ساقه پس از تشکیل 10 و 14 گره در ساقه اصلی و عدم حذف ساقه) و سطوح مختلف نیتروژن (صفر, 50, 100 و 200 کیلوگرم در هکتار) بر درصد روغن دانه و اسیدهای چرب آن در گیاه کدوی تخم کاغذی,به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در گرگان انجام شد. تجزیه واریانس مرکب داده های دو ساله نشان داد که حذف انتهای ساقه اصلی و سطوح نیتروژن بر درصد روغن دانه, درصد اسید لینولئیک و درصد اسید اولئیک تاثیر معنی دار داشت. مقایسه میانیگن ها نشان داد که بیشترین مقدار درصد روغن (%46.868) و درصد اسید لینوئیک (%54.192) در تیمار حذف ساقه اصلی پس از تشکیل 14 گره حاصل شد که از این نظر با تیمار شاهد (عدم حذف ساقه) و حذف ساقه اصلی بعد از تشکیل 10 گره اختلاف معنی دار داشت. در بین سطوح مختلف نیتروژن نیز بیشترین مقدار درصد روغن (%45.56) و اسید لینوئیک (%55.120) مربوط به کاربرد 100 کیلوگرم در هکتار نیتروژن مربوط بود که از این نظر با شاهد (صفر) و دو سطح دیگر (50 و 200 کیلوگرم کود نیتروژن در هکتار) تفاوت معنی دار داشت. نتایج همچنین نشان داد که اثر متقابل حذف انتهای ساقه در سطوح نیتروژن معنی دار نیست.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

قلی پوری، عبدالقیوم، رحیم زاده خویی، فرخ، جوانشیر، عزیز، محمدی، سیدابوالقاسم، و بیات، هومان. (1385). اثر هرس ساقه و سطوح مختلف نیتروژن بر درصد روغن و اسیدهای چرب دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. var Styriaca). دانش کشاورزی، 16(2)، 149-158. SID. https://sid.ir/paper/29029/fa

Vancouver: کپی

قلی پوری عبدالقیوم، رحیم زاده خویی فرخ، جوانشیر عزیز، محمدی سیدابوالقاسم، بیات هومان. اثر هرس ساقه و سطوح مختلف نیتروژن بر درصد روغن و اسیدهای چرب دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. var Styriaca). دانش کشاورزی[Internet]. 1385؛16(2):149-158. Available from: https://sid.ir/paper/29029/fa

IEEE: کپی

عبدالقیوم قلی پوری، فرخ رحیم زاده خویی، عزیز جوانشیر، سیدابوالقاسم محمدی، و هومان بیات، “اثر هرس ساقه و سطوح مختلف نیتروژن بر درصد روغن و اسیدهای چرب دانه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L. var Styriaca)،” دانش کشاورزی، vol. 16، no. 2، pp. 149–158، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/29029/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا