APA:
کپینوابی، نادر، و حمزه، فائزه. (1387). بررسی ارتباط میان حساسیت چشایی نسبت به مزه شیرین و شاخص توده بدنی. دانشور پزشکی، 16(77)، 57-62. SID. https://sid.ir/paper/30462/fa
Vancouver:
کپینوابی نادر، حمزه فائزه. بررسی ارتباط میان حساسیت چشایی نسبت به مزه شیرین و شاخص توده بدنی. دانشور پزشکی[Internet]. 1387؛16(77):57-62. Available from: https://sid.ir/paper/30462/fa
IEEE:
کپینادر نوابی، و فائزه حمزه، “بررسی ارتباط میان حساسیت چشایی نسبت به مزه شیرین و شاخص توده بدنی،” دانشور پزشکی، vol. 16، no. 77، pp. 57–62، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/30462/fa