مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,478
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی محیط کشت تیوگلیکولات در انتقال پورفیروموناس ژنژیوالیس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 6

چکیده

 باکتری های بی هوازی نقش مهمی در ایجاد عفونت های پریودنتال دارند. در بین این دسته از باکتری ها, پورفیروموناس ژنژیوالیس همواره به عنوان یکی از اصلی ترین عوامل معرفی می شود. برای مط العه باکتری های بی هوازی دهان , یکی از مهم ترین مراحل , انتقال نمونه از کلینیک های دندان پزشکی به آزمایشگاه است . برای انجام این مهم , در ایران معمولا از کشت مایع تیوگلیکولات استفاده می شود. در این مط العه , هدف اصلی , بررسی قدرت زنده ماندن باکتری های بی هوازی در زمان های مختلف (صفر, یک , 3 و 5 ساعت ) در محیط مذکور است . با توجه به این که عملا امکان بررسی تمام بی هوازی ها وجود ندارد, لذا پورفیروموناس ژنژیوالیس به عنوان باکتری شاخص انتخاب گردید. سپس با تلقیح سوسپانسیون باکتری در محیط کشت مذکور, در زمان های صفر, یک , سه و پنج ساعت بعد از تلقیح , تعداد باکتری های زنده شمارش شد. همچنین این آزمایش با محیط مذکور که توسط غنی کننده های همین , ویتامین K1 و بی کربنات سدیم تقویت شده بود, تکرار گردید. نتایج حاصل از آزمایش ها نشان داد که فقط تا بعد از گذشت یک ساعت در محیط بدون غنی کننده , از نظ ر آماری , تعداد باکتری ها کاهش بارزی ندارند, اما در سایر شرایط , تعداد باکتری ها به شدت کاهش می یابد. این نتایج نشان می دهد که در بررسی های کمی میکروب شناسی دهان , استفاده از محیط های کشت انتقالی جانشین و مناسب , ضرروی است .

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اولیا، پرویز، صادق نیت، مریم، و سمیاری، حسن. (1381). ارزیابی‌ محیط‌ کشت‌ تیوگلیکولات‌ در انتقال‌ پورفیروموناس‌ ژنژیوالیس‌. دانشور پزشکی، 9(38)، 1-6. SID. https://sid.ir/paper/30816/fa

    Vancouver: کپی

    اولیا پرویز، صادق نیت مریم، سمیاری حسن. ارزیابی‌ محیط‌ کشت‌ تیوگلیکولات‌ در انتقال‌ پورفیروموناس‌ ژنژیوالیس‌. دانشور پزشکی[Internet]. 1381؛9(38):1-6. Available from: https://sid.ir/paper/30816/fa

    IEEE: کپی

    پرویز اولیا، مریم صادق نیت، و حسن سمیاری، “ارزیابی‌ محیط‌ کشت‌ تیوگلیکولات‌ در انتقال‌ پورفیروموناس‌ ژنژیوالیس‌،” دانشور پزشکی، vol. 9، no. 38، pp. 1–6، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/30816/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button