مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

943
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

710
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عادات غذایی در زنان دارای اضافه وزن و چاق سنین باروری

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 72

چکیده

 مقدمه و هدف: ارتباط چاقی مادران با نتایج حاصل از بارداری در مطالعات نشان داده شده است. عادات و الگوی مصرف مواد غذایی ممکن است نقشی مهم در ایجاد اضافه وزن و چاقی داشته باشند. این مطالعه با هدف بررسی ارتباط الگوی مصرف و رفتارهای تغذیه ای با چاقی و اضافه وزن در زنان سنین باروری انجام شد.مواد و روش کار: 154 نفر از زنان با BMI بالاتر از25 kg/m2  به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب و داده ها با استفاده از پرسشنامه هایFFQ , الگوی مصرف و عادات غذایی جمع آوری شدند. ترکیب بدن با استفاده از دستگاه بیوالکتریک امپدانس اندازه گیری و اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS16 تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: میانگین سن, وزن وBMI  افراد مورد مطالعه, به ترتیب 37.8±7.4 سال, 76.8±9.9 kg و 31.6±3.7 kg/m2 بود. 27.3 درصد از این افراد WHR بیشتر و مساوی 0.85 داشتند و 26.6 PBF درصد آنها بیشتر و مساوی 40 درصد بود. با توجه به پرسشنامه عادات غذایی 76.6 درصد از افراد شرکت کننده امتیاز لازم را برای مصرف صحیح مواد غذایی کسب نکردند. ارتباط معنی داری میان مصرف مواد غذایی و BMI و درصد چربی بدن مشاهده شد (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که الگوی مصرف مواد غذایی همراه با کاهش فعالیت بدنی از عوامل مهم افزایش وزن و چاقی در زنان مورد مطالعه بود. افزایش دانش و آگاهی های تغذیه ای همراه با ورزش می توانند در مبارزه با اضافه وزن و چاقی در کشورهای در حال توسعه موثر باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حمزه، بهروز، ایزدی، ندا، نیازی، پریسا، و پاسدارخشکناب، یحیی. (1390). عادات غذایی در زنان دارای اضافه وزن و چاق سنین باروری. دانشور پزشکی، 19(97)، 65-72. SID. https://sid.ir/paper/31163/fa

    Vancouver: کپی

    حمزه بهروز، ایزدی ندا، نیازی پریسا، پاسدارخشکناب یحیی. عادات غذایی در زنان دارای اضافه وزن و چاق سنین باروری. دانشور پزشکی[Internet]. 1390؛19(97):65-72. Available from: https://sid.ir/paper/31163/fa

    IEEE: کپی

    بهروز حمزه، ندا ایزدی، پریسا نیازی، و یحیی پاسدارخشکناب، “عادات غذایی در زنان دارای اضافه وزن و چاق سنین باروری،” دانشور پزشکی، vol. 19، no. 97، pp. 65–72، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/31163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button