APA:
کپیزهرایی صالحی، محمدتقی، وجگانی، مهدی، بیات، منصور، ترشیزی، حسن، و آخوندزاده بستی، افشین. (1384). تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی
. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 60(2)، 107-110. SID. https://sid.ir/paper/34663/fa
Vancouver:
کپیزهرایی صالحی محمدتقی، وجگانی مهدی، بیات منصور، ترشیزی حسن، آخوندزاده بستی افشین. تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی
. مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1384؛60(2):107-110. Available from: https://sid.ir/paper/34663/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی زهرایی صالحی، مهدی وجگانی، منصور بیات، حسن ترشیزی، و افشین آخوندزاده بستی، “تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی
،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 60، no. 2، pp. 107–110، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34663/fa