مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,818
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,019
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 110

کلیدواژه

حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد (MIC)Q4

چکیده

 هدف: تحقیق در مورد جایگزینی دارویی مناسب, موثر و با صرفه اقتصادی به جای داروهای متداول در درمان بیماری ورم پستان. طرح: میدانی و آزمایشگاهی.مواد و روش کار: در این مطالعه تعداد چهل نمونه شیر از گاوهای مبتلا به ورم پستان متعلق به یکی از دامداری های اطراف تهران اخذ شد و بر روی محیط های مناسب از جمله ژلوزخوندارومک کانکی کشت گردید. با ازمایشات بیو شیمیایی نظیر اکسیداز, کاتالاز, تخمیر قندها واندل باکتری های جدا شده شناسایی و سپس با استفاده از آنتی سرمهای پلی والان و منو والان سروتیپ بعضی از آنها مشخص گردید. در مرحله بعدی حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس آویشن شیرازی روی استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی جدا شده در مرحله اول تحقیق تعیین گردید. نتایج: استرپتوکوکوس آگالاکتیه, استافیلوکوکوس آرئوس و اشریشیا کلی به ترتیب از شش, بیست و یک و پنچ نمونه شیر گاوهای مبتلا به ورم پستان جدا گردید. در مقایسه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر روی باکتری های فوق با سویه های استاندارد مشخص گردید که MIC اسانس آویشن شیرازی در باکتری های جدا شده بین 5/1 تا 4 برابر بیشتر از سویه های استاندارد است. نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده از این تحقیق اسانس آویشن شیرازی دارای تاثیر ضد باکتریایی مناسبی بر روی باکتری ها جدا شده از ورم پستان بویژه استرپتوکوکوس آگالاکتیه و استافیلوکوکوس آرئوس است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زهرایی صالحی، محمدتقی، وجگانی، مهدی، بیات، منصور، ترشیزی، حسن، و آخوندزاده بستی، افشین. (1384). تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی . مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، 60(2)، 107-110. SID. https://sid.ir/paper/34663/fa

Vancouver: کپی

زهرایی صالحی محمدتقی، وجگانی مهدی، بیات منصور، ترشیزی حسن، آخوندزاده بستی افشین. تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی . مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)[Internet]. 1384؛60(2):107-110. Available from: https://sid.ir/paper/34663/fa

IEEE: کپی

محمدتقی زهرایی صالحی، مهدی وجگانی، منصور بیات، حسن ترشیزی، و افشین آخوندزاده بستی، “تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده (MIC) اسانس گیاه آویشن شیرازی روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس, استرپتوکوکوس آگالاکتیه و اشریشیا کلی ،” مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)، vol. 60، no. 2، pp. 107–110، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/34663/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button