مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

753
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

583
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط عفونت هلیکوباکترپیلوری با عادات غذایی رایج در استان خوزستان در بیماران مبتلا به دیس پپسی مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 زمینه و هدف: عفونت با هلیکوباکتر یکی از علل عمده بیماری های معده می باشد. این مطالعه جهت بررسی ارتباط عفونت هلیکوباکتر با عادات غذایی رایج در مبتلایان به دیس پپسی طراحی شد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی تحلیلی در افراد مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی شهر اهواز جهت انجام آندوسکوپی دستگاه گوارش (374 نفر) با استفاده از پرسشنامه تکرر مصرف غذایی برای یک سال و یادآمد 24 ساعته خوراک برای سه روز انجام و نمونه هایی از آنتر, جسم و فوندوس در شیشه حاوی فرمالین بافر شده برای بررسی پاتولوژیک ارسال گردید. اطلاعات به دست آمده توسط نرم افزار SPSS ویرایش 13 آنالیز شد. جهت مقایسه میانگین ها از آزمون Independent-Sample t test استفاده شد. P value کمتر از 0.05 معنی دار در نظر گرفته شد.یافته ها: جامعه آماری این مطالعه را 214 نفر سالم (%57) و 160 نفر مبتلا (%43) تشکیل دادند. میانگین دریافت روزانه ی سوسیس و کالباس (P=0.001), همبرگر (P=0.002), در گروه بیمار نسبت به گروه سالم بیشتر و تفاوت معنی داری داشت. میانگین دریافت روزانه ی گوشت ماهی (P=0.001), و هفتگی گوجه فرنگی (P=0.001), پیاز (P=0.002), و مرکبات (P=0.001), در افراد مبتلا نسبت به افراد سالم به طور معنی داری پایین بود.نتیجه گیری: مصرف بالای میوه و سبزیجات و مصرف پایین گوشت قرمز از عادات غذایی افراد سالم و دریافت بالای گوشت های فرآوری شده از عادات غذایی افراد مبتلا به عفونت هلیکوباکتر بودند. بنابراین رژیم غذایی مناسب می تواند به عنوان یک پیشنهاد برای مردم در سیاست های سلامت عمومی قرار بگیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مرد، سیدعلی، سبقت الهی، وحید، احمدی، بیژن، نقاشیان، فرنوش، کاویانپور، ماریا، و خادم حقیقیان، حسین. (1394). ارتباط عفونت هلیکوباکترپیلوری با عادات غذایی رایج در استان خوزستان در بیماران مبتلا به دیس پپسی مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز. زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)، 3(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/356020/fa

    Vancouver: کپی

    مرد سیدعلی، سبقت الهی وحید، احمدی بیژن، نقاشیان فرنوش، کاویانپور ماریا، خادم حقیقیان حسین. ارتباط عفونت هلیکوباکترپیلوری با عادات غذایی رایج در استان خوزستان در بیماران مبتلا به دیس پپسی مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز. زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)[Internet]. 1394؛3(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/356020/fa

    IEEE: کپی

    سیدعلی مرد، وحید سبقت الهی، بیژن احمدی، فرنوش نقاشیان، ماریا کاویانپور، و حسین خادم حقیقیان، “ارتباط عفونت هلیکوباکترپیلوری با عادات غذایی رایج در استان خوزستان در بیماران مبتلا به دیس پپسی مراجعه کننده به بیمارستان امام خمینی اهواز،” زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)، vol. 3، no. 1، pp. 0–0، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356020/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button