مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,013
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

683
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر برخی پری بیوتیک ها بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب پرتقال رژیمی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 زمینه و هدف: غنی سازی نوشیدنی ها با اجزای فراسودمند, نظیر پری بیوتیک ها یکی از پیشرفت های اخیر در زمینه تولید آب میوه به شمار می رود. بنابراین هدف از این مطالعه بررسی اثر افزودن برخی پروبیوتیک ها مانند اینولین و تاگاتوز بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب پرتقال است.روش بررسی: ترکیبات پری بیوتیک اینولین و تاگاتوز به همراه ساکارز به نسبت های مشخص به آب پرتقال اضافه و سپس در دمای 90 درجه سانتی گراد پاستوریزه شدند. تیمارهای آب پرتقال پاستوریزه شده در دو دمای 4oC (دمای یخچالی) و 25oC(دمای محیط) به مدت 3 ماه نگهداری شدند. ویژگی های فیزیکوشیمیایی (بریکس, اسیدیته, میزان قند وpH ) و حسی تیمارها در فواصل زمانی هر ماه یک بار اندازه گیری شدند.یافته ها: نتایج نشان دادند که دمای نگهداری هیچ گونه اثر معناداری بر روی میزان pH, بریکس و اسیدیته ی قابل تیتر تیمار ها نداشت (P>0.05)؛ این در حالی بود که میزان قند کل نمونه ها, طی نگهداری به طور معنی دار کاهش یافت (P<0.05)؛ به طوری که بیشترین کاهش میزان قند مربوط به تیمار "اینولین %3 – ساکارز %3» نگهداری شده در دمای 24oC به میزان %33.7 بود. هیچ گونه تغییری بر شفافیت تیمارها مشاهده نشد (P>0.05), این موضوع در حالی بود که نگهداری در دمای محیط به طور معنی داری از مقبولیت طعم نمونه ها کاست (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج این پژوهش نشان داد که اینولین در ترکیب با ساکارز و تاگاتوز می تواند در تولید آب میوه سلامت بخش با خواص حسی مطلوب مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سهراب وندی، سارا، مرتضویان، سیدامیرمحمد، جهانی، حامد، ایوانی، محمدجواد، نعمت الهی، آمنه، و کمیلی فنود، رزیتا. (1394). بررسی اثر برخی پری بیوتیک ها بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب پرتقال رژیمی. زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)، 3(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/356133/fa

    Vancouver: کپی

    سهراب وندی سارا، مرتضویان سیدامیرمحمد، جهانی حامد، ایوانی محمدجواد، نعمت الهی آمنه، کمیلی فنود رزیتا. بررسی اثر برخی پری بیوتیک ها بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب پرتقال رژیمی. زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)[Internet]. 1394؛3(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/356133/fa

    IEEE: کپی

    سارا سهراب وندی، سیدامیرمحمد مرتضویان، حامد جهانی، محمدجواد ایوانی، آمنه نعمت الهی، و رزیتا کمیلی فنود، “بررسی اثر برخی پری بیوتیک ها بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب پرتقال رژیمی،” زیست پزشکی جرجانی (حکیم سید اسماعیل جرجانی)، vol. 3، no. 1، pp. 0–0، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356133/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button