Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,630
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

716
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سلامت غذایی خانواده معاصر ایرانی و تغییرات آن

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

فست فود (غذای آماده)Q3

چکیده

 سابقه و هدف: انسان معاصر, حاضر است تنها زمان را در تهیه غذا قربانی کند. ازآنجاکه تاثیر آگاهی زنان به عنوان مدیران غذایی خانواده, از اصول تغذیه سالم, بر سلامت خانواده و سلامت جامعه غیرقابل انکار است لذا این مطالعه در نظر گرفت تاملی بر عوامل موثر بر سلامت غذایی خانواده داشته باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش, به نمونه گیری به شیوه در دسترس از نمونه 120 نفره از گروه های 30 تا 60 ساله استان تهران بودند که باوجود آگاهی از زیان های استفاده از فست فود, از مصرف آن ابایی نداشتند. آلفای کرونباخ پرسشنامه, 0.5 بدست آمد. داده ها با نرم افزار Spss16 در دو مرحله به روش شبه آزمایشی مورد آزمون قرار گرفتیافته ها: بررسی جایگاه غذای آماده در برنامه غذایی گروه های مختلف نشان می دهد مردان شاغل (33.58 درصد) بیش از دو برابر زنان شاغل (28 درصد) و افراد مجرد شاغل بیش از افراد متاهل, زنان شاغل متاهل بیش از زنان خانه دار از غذای آماده در برنامه غذایی خود استفاده می کند. از آنجا که در فرهنگ ما ساماندهی بخش تغذیه خانواده با زنان است, مقایسه درصدها نشان می دهد اگرچه زن خانه دار متاهل کمتر از هر گروه دیگری از غذای فوری استفاده می کنند اما در مجموع, نزدیک به نیمی از شرکت کنندگان باوجود آشنایی با زیان های استفاده از غذاهای آماده, از مصرف آن ابایی نداشتند.نتیجه گیری: برخلاف نظر گاتک, زنان کمتر از مردها دچار تغییر عادت غذایی می شوند. سلامت غذایی خانواده های ایرانی در معرض تهدید و حرکت به سوی مک دونالیزه شدن قرار دارندکه تبلیغات مخرب نیز در جذب افراد به سمت غذاهای سریع تاثیر دارد که باید با آن مبارزه کرد. لذا این لزوم سیاست گذاری های سالم در این رابطه را تبیین می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سدیدپور، سمانه سادات، نجفی، نعیمه، صادقی، عشرت، و شجاع نوری، فروغ. (1395). بررسی سلامت غذایی خانواده معاصر ایرانی و تغییرات آن. اسلام و سلامت، 3(1 )، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/360413/fa

    Vancouver: کپی

    سدیدپور سمانه سادات، نجفی نعیمه، صادقی عشرت، شجاع نوری فروغ. بررسی سلامت غذایی خانواده معاصر ایرانی و تغییرات آن. اسلام و سلامت[Internet]. 1395؛3(1 ):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/360413/fa

    IEEE: کپی

    سمانه سادات سدیدپور، نعیمه نجفی، عشرت صادقی، و فروغ شجاع نوری، “بررسی سلامت غذایی خانواده معاصر ایرانی و تغییرات آن،” اسلام و سلامت، vol. 3، no. 1 ، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/360413/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا