APA:
کپیاسمعیلی دهج، منصور، خواجه بهابادی، زهرا، و رضوانی، محمدابراهیم. (1392). بررسی اثر مصرف خوراکی آنغوزه اشکی بر پارامترهای بیوشیمیایی کبدی, کلیوی, قلبی و خونی رت. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، 21(5)، 641-650. SID. https://sid.ir/paper/36072/fa
Vancouver:
کپیاسمعیلی دهج منصور، خواجه بهابادی زهرا، رضوانی محمدابراهیم. بررسی اثر مصرف خوراکی آنغوزه اشکی بر پارامترهای بیوشیمیایی کبدی, کلیوی, قلبی و خونی رت. مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد[Internet]. 1392؛21(5):641-650. Available from: https://sid.ir/paper/36072/fa
IEEE:
کپیمنصور اسمعیلی دهج، زهرا خواجه بهابادی، و محمدابراهیم رضوانی، “بررسی اثر مصرف خوراکی آنغوزه اشکی بر پارامترهای بیوشیمیایی کبدی, کلیوی, قلبی و خونی رت،” مجله دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، vol. 21، no. 5، pp. 641–650، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/36072/fa